Translate

måndag 8 september 2014

SwiftDeer / Lightning Strikes

Vi ska ju ha ett horoskop här också och då kan det ju passa med en shamans horoskop. Kartan tillhör Harley SwiftDeer, som nog är den som mest och kraftigast i Europa har varit bakom spridandet av ett stort berg av kunskap om indianernas magi, ceremonier och filosofi. 



Han hade Merkurius i hus 1 och med det menas att han hade en snabb tanke, som gjorde att han blev en bra lärare, men den aspekten medför också en viss rastlöshet.

Merkurius trigon MC ger en förmåga till att kunna kommunicera med logik och klarhet.


Mars trigon Merkurius ger extra energi till tankeförmågan och gör att man säger det man menar, vilket då leder till att folk litar på en eftersom de känner att man inte döljer något. Den aspekten passar utmärkt bra för kommunikation och för att arbeta med grupper.

Mars på MC betyder att man vill göra saker på sitt eget sätt och därför behöver man friheten att ha möjlighet till det.

Venus på AC gör att man uppfattas som en charmerande person och att man kan få andra att må bra, speciellt i sociala grupper. Man blir tilldragande.

Solen opposition månen betyder att den inre läromästaren består av opposition och det kan vara vilken sorts opposition som helst, exempelvis att slåss. Det gör också att man vill veta mer om verklighetens djupare aspekter. Man kan uppleva en opposition mellan sin identitet och sina känslor och det kan göra att man vill arbeta med sitt förflutna.

Solen i hus 12 kan ge en ovanligt god insikt i övernaturliga krafter eftersom det kan göra att man tycker om att dra sig undan tillsammans med sin egen fantasi och sin egen mystik. Detta är den typen av person som har sin kraft när han är ensam på sin vision quest. Det betyder introspektion och inre styrka.

Jupiter i hus 12 gör också att man finner sin styrka i sin inre värld.

SwiftDeer var inte bara lärare i shamanism, medicinhjul, indianska ceremonier, svetthyddor och metoder för att lösa upp blockeringar i det undermedvetna. Han var även mästare i några olika kampkonster och man kunde känna att han hade en väldig inre kraft. Det var en väldigt speciell energi omkring honom.
Tolkningen ovan är bara ett utplock av mycket längre texter om dessa aspekter, som jag har hittat nånstans och översatt. Minns inte riktigt var det var.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar